Cursuri de engleza PloiestiCursuri de germana PloiestiCursuri de formare profesionala PloiestiÎn cadrul centrului se organizează cursuri de formare profesională, cursuri în colaborare cu Agenția pentru Ocuparea forței de muncă, cursuri de specializare și perfecționare în domeniul comunicării în limbile străine.

SMME traduceri Ploiesti, Prahova organizează cursuri pe diferite nivele de pregătire pentru copii și/sau adulți, cursuri de formare profesională, cursuri de specializare în domeniul comunicării în limbile străine pentru personalul diferitelor societăți sau instituții.

Sediul dispune de o baza materială foarte bună, constituită din  săli de curs, utilate modern, iar suporturile de curs folosite sunt cele agreate la nivel european.

Cursurile se desfășoară pe baza unei programe avizate de Consiliul Național de Formare Profesioanala a Adulților, fiecare modul respectând normele de progresie europene. Cele 6 module aferente fiecărei limbi sunt echivalente cu nivelele pașaportului lingvistic european, respectiv A1, A2, B1, B2, C1, C2. Fiecare modul include în număr de 50 de ședințe a câte 120 min. Oferim suportul de curs, respectiv manual și caiet de exerciții, material audio, și asigurăm deplasarea profesorului la sediul dvs.

Cursurile se adresează preponderent adulților, oferindu-le un suport lingvistic relevant


în cadrul activității lor profesionale. Frecvența se stabilește în funcție de programul și propunerea cursanților.

Un alt serviciu pe care îl considerăm important pe piață actuală este cursul de limba română oferit cetățenilor străini, mai ales celor care s-au stabilit aici sau lucrează pe termen lung.

Centrul nostru din Ploiesti, Prahova organizează atât cursuri în grupe mari (6-10  persoane), cât și în grupe restrânse (2-5 persoane) și cursuri individuale. Nu avem perioade fixe de înscriere, ci organizăm cursurile în funcție de solicitări.

Înainte de începerea cursului, se realizează o testare de evaluare, în vederea încadrării într-o grupa conform nivelului de cunoștințe. Pe parcursul fiecărui modul se vor susține de asemeni teste pentru a vedea progresia în cadrul modulului respectiv și pentru a determina punctele slabe sau punctele forțe ale fiecărui cursant și a stabili metodele cele mai potrivite în vederea atingerii scopului final și însușirii nivelului respectiv de cunoștințe, conform competențelor din programa.

Limbile străine pentru care putem organiza cursuri, oriunde în țară, sunt: engleză, germană


SMME TRADUCERI

De ce sa lucrezi cu noi?

Alegand SMME TRADUCERI veti beneficia atat de un raport calitate-pret excelent cat si de experienta vasta a traducatorilor din cadrul biroului de traduceri autorizate si legalizate.


Experienta

Ne mandrim cu traducatori cu o experienta de peste 18 ani in traduceri autorizate


Promptitudine

Promptitudinea este o calitate pe care se bazeaza biroul nostru de traduceri, inca de la infiintarea acestuia.


APELARE RAPIDA