SMME TRADUCERI LEGALIZATE PLOIESTITraduceri autorizate si legalizateServicii de traduceri autorizate PloiestiTraduceri autorizate si legalizate Ploiesti, Prahova: Serviciul de traduceri autorizate si legalizate reprezinta unul dintre cele mai solicitate si oferite servicii de catre clientii nostri

Prin intermediul acestui serviciu ne adresam atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice sau institutii.

Traducerile autorizate si legalizate sunt extrem de utile tuturor acelora care au sau intenționează să inițieze un contact interlingvistic.

Traducătorii din cadrul SMME Traduceri Ploiesti vin in sprijinul dumneavoastra cu o paleta diversificata de domenii, cum ar fi agricol, medical, juridic, economic, tehnic, etc.

Numărul considerabil de traducători angajati si colaboratori din cadrul SMME Traduceri dar și bună pregătire a acestora, însoțite de o importantă experiență constituie resursele necesare pentru a traduce un număr mare de pagini pe zi.

Utilizam CAT-tools în funcție de solicitările clientului, dar și de necesitățile impuse de textul tradus.

În afară de servicii de calitate, de livrare promptă și respectarea termenelor stabilite, centrul nostru este oricând dispus la negocieri directe, oferind discount-uri importante clienților fideli sau acelor clienți care au un volum mare de traducere, fie ei și la prima colaborare cu firma noastră.

Mai mult decat atat, paleta de servicii traduceri autorizate si legalizate pot fi insotite de servicii conexe precum corectura si tehnoredactare.


 Asadar putem afirmă că oferim întreagă gama de servicii necesare pentru transpunerea unui document dintr-o limba în altă, în formă identică cu originalul sau în orice altă formă solicitată de beneficiar.

Serviciile oferite pe acest segment includ traducere, retroversiune sau chiar traducere cross (traducerea unui material dintr-o limba străînă într-o altă limba străînă), toate la același standard  de calitate, efectuate cu profesionalism și în termen.

Solicitand serviciile SMME traduceri autorizate Ploiesti, veți depăși barieră comunicării și înțelegerii, indiferent de limba străînă, putând să va concentrați asupra fondului, căci de formă ne vom îngriji noi!

Acoperim un număr mare de limbi străine,  care includ un numai limbile europene, ci și pe cele din afară spațiului european.

Puteți apela oricând la noi pentru traduceri autorizate si legalizate Prahova în și din:

Engleză, daneza, germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, maghiară, greacă, poloneză, rusă, bulgară, cehă, slovacă, slovenă, croată, sârbă, olandeză, norvegiană, finlandeză, turcă, suedeză, albaneză, macedoneană, bosniacăletonă, estona, lituaniană, thailandeză, chineză, japoneză, arabă, ebraică

Pentru limbile rare (precum letonă, estona, lituaniană, bosniacă, thailandeză) dispunem de colaborări cu traducători autorizati de Ministerul Justitiei, intrepreti și centre de traduceri Prahova din străînătate, astfel încât să putem acoperi întreagă paleta de solicitări.


SMME TRADUCERI PLOIESTI

De ce sa lucrezi cu noi?

Alegand SMME Traduceri Autorizate Ploiesti veti beneficia atat de un raport calitate-pret excelent cat si de experienta vasta a traducatorilor din cadrul biroului de traduceri autorizate si legalizate Prahova.


Experienta

Ne mandrim cu traducatori cu o experienta de peste 18 ani in traduceri autorizate si legalizate


Promptitudine

Promptitudinea este o calitate pe care se bazeaza biroul nostru de traduceri din Ploiesti, Prahova, inca de la infiintarea acestuia.


APELARE RAPIDA